SENTRUM BILPLEIE

SENTRUM BILPLEIE

  DITEC  TEKSTIL-&SKINNBESKYTTELSE


Flekker på tekstiler kan vere vanskelig å få bort! Denne usynlige beskyttelsen gir ekstra trygghet om ulykken er ute. Lær bør vedlikeholdes om overflatebeskyttelsen skal bevares. Blir ikke dette gjort jevnlig øker risikoen for fettflekker, uttørking og at læret sprekker.


Tekstilmpregnering


Impregneringen matter fiberene i tekstilene, slik at de ikke lenger kan suge til seg væske. Flekker vil derfor vanskeligere oppstå. Om du søler, kan du lett fjerne det med en fuktig fille. Overflaten som skal impregneres må vere helt ren før behandlingen. Skitne overflater må derfor vaskes. Vi anbefaler at denne behandlingen blir gjort når bilen er ny, og det er da naturligvis ikke behov for overflatevask. 

Lærbehandling


Vi begynner alltid med å rengjøre skinnet med spesialtilpasset rengjøringsmiddel for å vaske bort fett, flekker og ingrodd smuss. Når skinnet senere er tørt, blir det påført ny beskyttelse som fukter og impregnerer overflaten. Det har nå økt motstandskraft mot UV-stråler, uttørking og flekker.


Hvor ofte skinn og lær blir behandlet, avhenger av hvor mye bilen blir brukt, men vi anbefaler normalt en behandling i året. Om du ønsker å gjøre jobben selv, selger vi produktene du trenger.  

BILPLEIETJENESTE

BESTILLE TIME NÅ!

DITEC

624 00 450

951 05 383

Jernbangate 5, 2406 Elverum

info@sentrumbilpleie.no

www.sentrumbilpleie.no

Herdager, 08:00 - 18:00  (10-16)